Apa akan jadi kalau coklat dan fesyen bersatu? Bagi ais-krim Magnum, ia
merupakan satu projek kombinasi yang cukup menyeronokkan, menawan,
penuh bergaya, dan menyelerakan!
Sempena meraikan dua perisa terbaru ais-krim coklat Belgian ini -
Coklat Brownie Magnum dan Coklat Strawberi Magnum, telah merealisasikan
kolaborasi hebat Magnum dan pereka fesyen terkenal tempatan, Jovian
Mandagie - mengilhamkan rekaan koleksi "Magnum Chocolatier", serta dua
gaun coklat istimewa yang dihasilkan daripada 100% coklat Belgian.
Hebat, bukan?
Lebih menarik, pihak Magnum telah menampilkan Pakar Coklat Chef Christophe Morel yang diterbangkan khas dari Perancis untuk bergabung tenaga bersama penuntut dari Akademi Pastri Seni Malaysia serta berkolaborasi bersama Jovian Mandagie bagi menghasilkan rekaan-rekaan koleksi fesyen bercirikan coklat.
Lebih menarik, pihak Magnum telah menampilkan Pakar Coklat Chef Christophe Morel yang diterbangkan khas dari Perancis untuk bergabung tenaga bersama penuntut dari Akademi Pastri Seni Malaysia serta berkolaborasi bersama Jovian Mandagie bagi menghasilkan rekaan-rekaan koleksi fesyen bercirikan coklat.
Pertunjukkan fesyen yang diadakan di grand Ballroom Hotel Westin, Kuala
Lumpur malam tadi ini turut disaksikan barisan selebriti antaranya,
Nasha Aziz, Natasha Hudson, Siti Saleha, Amanda Imani, model Thanuja
Ananthan dan ramai lagi.
Menurut Jovian, gandingan kerjasama tersebut telah berjaya menghasilkan koleksi yang benar-benar seksi dan penuh elegan apabila coklat dan fesyen digabungkan menjadi satu.
"Apabila saya ditawarkan oleh pihak Magnum, saya terus bersetuju untuk menyahut cabaran ini. Kebiasaannya rekaan saya terhasil daripada tangan saya dan fabrik, tapi berkerja dengan menggunakan coklat adalah sesuatu yang baru bagi saya. Saya rasa bertuah dapat bekerjasama dengan mereka yang terlibat", katanya.
Ais-krim Magnum dengan coklat Belgian ini sedia mempunyai enam perisa yang sangat lazat iaitu Magnum Chocolate Brownie, Chocolate Strawberry, Classic, Almond, Chocolate Truffle dan Choco-Cappucino. Dan kini ditambah dua lagi perisa - Magnum Coklat Brownie dan Magnum Chocolate & Strawberi yang sudah pun berada di pasaran dengn harga RM3.90.
Menurut Jovian, gandingan kerjasama tersebut telah berjaya menghasilkan koleksi yang benar-benar seksi dan penuh elegan apabila coklat dan fesyen digabungkan menjadi satu.
"Apabila saya ditawarkan oleh pihak Magnum, saya terus bersetuju untuk menyahut cabaran ini. Kebiasaannya rekaan saya terhasil daripada tangan saya dan fabrik, tapi berkerja dengan menggunakan coklat adalah sesuatu yang baru bagi saya. Saya rasa bertuah dapat bekerjasama dengan mereka yang terlibat", katanya.
Ais-krim Magnum dengan coklat Belgian ini sedia mempunyai enam perisa yang sangat lazat iaitu Magnum Chocolate Brownie, Chocolate Strawberry, Classic, Almond, Chocolate Truffle dan Choco-Cappucino. Dan kini ditambah dua lagi perisa - Magnum Coklat Brownie dan Magnum Chocolate & Strawberi yang sudah pun berada di pasaran dengn harga RM3.90.
Tenggelam gigi anda ke dalam dua varian baru Magnum - Chocolate Brownie Magnum dan Magnum Chocolate & Strawberry. Dibuat
dengan coklat Belgium, ais krim Magnum akan membuat putaran dunia anda
kepuasan yang tidak dapat dibayangkan deria, semua dalam hanya satu
gigitan lazat.
- mD